Socholland

Search
Close this search box.

Je studentenkamer opleuken

Share Article

Wat is nou het allerleukste aan student zijn en op kamer wonen? Uiteindelijk zouden veel toch wel zeggen dat alle vrijheid en zelfstandigheid het fijnste is aan op kamers zitten. Niet meer hoeven verantwoorden hoe laat je thuis komt en met wie je om gaat, zelf kunnen weten wat je eet en kunnen doen en laten wat je wil. De vele vrijheden en weinig verantwoordelijkheden is gewoon waarom veel mensen er voor kiezen om op kamers te gaan wonen. En als je dan eenmaal die kamer hebt na al dat hospiteren, dan is het natuurlijk nog wel de kunst om er helemaal je eigen plekje van te maken. Ook dit mag je helemaal zelf gaan doen. Ben jij van jongs af aan al een echte klusser? Dan kan je je hartje nu ophalen, want je mag helemaal zelf bepalen hoe jij jouw eigen kamer gaat inrichten. Daar kan je wel een paar dagen voor uittrekken. Zeker als je nog niet precies weet hoe je alles gaat aanpakken. In dit artikel geven we je dan ook tips voor het klussen in je eigen studentenkamer!

De eerste stap, die voor al het andere komt, is het opmeten van je kamer. Je kan geen meubels kopen of andere dingen doen voordat je weet hoe groot hij is. De tweede stap is altijd om de basis goed te maken: zijn de muren zoals je ze wil, is de vloer zoals je het wil en heb je gordijnen? Als je deze dingen allemaal hebt bepaald, dan kan je verder gaan met het inrichten van de kamer met meubels. Het est leuk om een plank boven je bed te hebben, dus zorg dan dat je versterkingshoeken hebt om de plank op te hangen. En als je je eigen bed in elkaar gaat zetten, dan doe je dat natuurlijk met Torx schroeven die niet gaan roesten.

You might also like

Etiketteer machines
Klussen

Etiketteer machines

Vandaag de dag is er erg veel automatisering. Door de groeiende hoeveelheid technologie die we kunnen gebruiken in onze levens worden veel banen een flink

#Mindey

@mindey