Mondkapjes bestellen online: 4 tips voor een succesvolle aankoop

Mondkapjes bestellen doe je het beste online. Daar ligt het grootste assortiment aan je voeten en kun je een keuze maken uit allerlei kleuren, stijlen en uitvoeringen. En je zult vast mondkapjes nodig hebben, want in het openbaar vervoer zijn deze in Nederland momenteel verplicht. Online winkelen brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Want hoe weet je dat wat je bestelt ook is wat je daadwerkelijk krijgt? Er zijn voldoende particulieren die mondkapjes maken en die ze verkopen voor wat extra geld. Met de volgende 4 tips is een succesvolle online aankoop gegarandeerd.

Tip 1: mondkapjes bestellen doe je het beste bij een Nederlandse site

In Nederland gelden bepaalde regels waaraan je je moet houden als je van het openbaar vervoer gebruik wilt maken. En deze regels zijn bij ons goed bekend. Zo zijn niet-medische en stoffen mondkapjes toegestaan en mag je ze – mits je je aan de instructies houdt – ook zelf maken. Daarom is het beter om je mondkapjes te bestellen bij een Nederlandse website. De verkoper is bekend met deze regels en zal in de productomschrijving vermelden dat deze kapjes toegestaan zijn in het openbaar vervoer. Daarnaast is communicatie in het Nederlands ook altijd erg handig.

Tip 2: kies een betrouwbare verkoper uit

Ook als je je mondkapjes gaat bestellen bij een Nederlandse site is het nog mogelijk dat je een verkeerde aankoop doet. Daarom is het van groot belang dat je een betrouwbare verkoper uitkiest die kwalitatieve producten verkoopt. Deze vind je door bijvoorbeeld te kiezen voor een groot en bekend verkoop platform. Zij screenen de verkopers eerst voordat ze producten mogen aanbieden. Een andere manier om dit te controleren is door klantenrecensies door te lezen. Een miskoop wordt daar ongetwijfeld op gemeld. Pas als je zeker bent over de verkoper kun je je mondkapjes veilig bestellen.

Tip 3: bestel niet-medische mondkapjes

Medische mondkapjes zijn bedoeld voor medisch personeel en professioneel gebruik. Op dit moment zijn mondkapjes erg in trek en worden er een groot aantal besteld. Om de voorraad medische mondkapjes altijd op peil te houden heeft de overheid daarom niet-medische mondkapjes beschikbaar gesteld voor particulier gebruik. Het is dan ook niet nodig om medische mondkapjes te bestellen en het is juist beter om dat niet te doen. Zo laat je deze beschikbaar voor de mensen die ze dagelijks nodig hebben om hun werk te kunnen doen.

Tip 4: kies voor stoffen mondkapjes

Je kunt online stoffen- en wegwerp mondkapjes bestellen. De stoffen mondkapjes kun je hergebruiken en dat maakt ze milieuvriendelijker. Daarnaast ben je dan zelf ook minder geld kwijt en heb je altijd mondkapjes in huis. Reis je regelmatig met het openbaar vervoer, dan is stoffen mondkapjes bestellen een beter idee. Deze zijn te krijgen met opdruk, met patroon, in verscheidene kleuren en zelfs met een foto van het onderste gedeelte van je eigen gezicht. Zo kun je veilig mondkapjes bestellen waarmee je nog stijlvol over straat gaat ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *