Karat kasten zijn voor jou gemaakt

Karat kastenGa je voor een interieur dat modern, stijlvol maar vooral jou is, dan zit je goed met Karat kasten. Karat komt van het woord ‘karaat’, dat de zuiverheid van goud of de gewichtseenheid van edelstenen uitdrukt. Het zit dus al in de naam: kies je voor een kast van Karat, dan kies je voor kwaliteit. Kwaliteit, maar met een goede prijsverhouding. Voor op kantoor of voor thuis, er is voor elke omgeving de perfecte kast beschikbaar. Wat is er zo bijzonder aan deze kasten?

Waarom KARAT kasten?

De Karat kasten collectie is goed bereikbaar aangezien meubelzaken verspreid over heel Nederland de meubels verkopen. En dat is niet zomaar: de lijn is ontzettend populair. Karat maakt moderne meubels met een twist. En die twist, daar zorg je zelf voor. Een kast is namelijk leverbaar in diverse kleuren en opstellingen waar je oneindige combinaties mee kunt maken. Je kunt kastdelen toevoegen en wegnemen naar eigen wens, waardoor je die ene kast overhoudt die perfect is aangepast aan jouw ideaal. Voor de kleur kun je kiezen uit 12 lakkleuren (zowel hoogglans als mat) en 8 eikenkleuren. Door deze laatste hoeft je een modern omgeving niet alleen strak en koud te zijn. En wist je al dat je de glaskleur bovenop de kast ook kunt kiezen?

Aanbod om origineel te zijn

Een Karat kast heeft dus een duidelijke eigen identiteit gecombineerd met jouw visie. Het woonprogramma heeft een groot assortiment basis kasten en dressoirs. Daarnaast is er ook een compleet aanbod aan stoelen en tafels. Omdat je eindeloos kunt combineren, zul je niet snel dezelfde kast hebben als een ander. Van tandartspraktijk tot thuisbibliotheek, Karat kasten zullen altijd hun plekje kunnen vinden. Opbergruimtes met een vleugje originaliteit staat dus hoog in het vaandel, maar alleen als jij dat wil.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *