Hoe Hou je jouw Garagepoorten en Huis Beveiligd

Veiligheid Garagepoorten

Aangezien ze vaak het doelwit zijn van inbrekers en dieven zijn garagepoorten een vitaal deel van de bescherming van je huis. Als ze bestuurd worden door een beveiligde afstandsbediening, hebben elektronische garagepoorten vaak de functie om de afstandsbediening of het controlepaneel aan de buitenkant uit te schakelen, indien je een lange periode weg bent van huis.

Waar vaak over gekeken en vergeten wordt, is de deur die van je garage naar je huis leidt. Die is vaak niet op slot. De deuren van je garage moeten altijd gesloten en op slot zijn voor je naar bed gaat, en dit elke nacht. Ze moeten ook gesloten zijn als je weg bent van huis natuurlijk.

Hoe hou je je Garage en Huis beveiligd.

Deursloten van Hoge Kwaliteit – een goed garageslot op de ingangen van de garage kan ervoor zorgen dat jij en je familie veilig zijn. Als je je veiligheid thuis wil verhogen, zijn hier een paar dingen die je kan doen om je garagepoort extra te beveiligen.

Hangsloten – Installeer een stevige beveiligingshaak aan de opening van je buitendeuren en beveilig deze met een hangslot om potentiële inbrekers tegen te houden. Zorg ervoor dat het hangslot in kwestie gemaakt is van dik metaal en sterk genoeg is om elke poging tot geweld tegen te houden.

Grendels – Ook bekend als nachtsloten, door een vergrendelingssysteem te installeren of zelfs een nachtslot door je garagepoort te forceren kan je de beveiliging van je garagepoort verhogen. Deze Grendel snel en gemakkelijk kunnen verwijderen is een grote bonus als je snel uit het huis wil geraken.

Ga verder dan Garagepoort Sloten.

Gewoon fysieke deursloten installeren is niet de enige manier om je garage te beschermen tegen inbraakpogingen.

Afstandsbedieningen – Houd je afstandsbediening altijd dicht bij jou en zorg ervoor dat het nooit verdwijnt uit je zicht. Inbrekers kunnen de code kopiëren of transfereren naar een andere afstandsbediening op enkele seconden tijd. Zonder het juiste vooruitzicht kan een inbreker de enige manier om zonder beveiliging in je huis te komen in zijn handen krijgen.

Rolcodes – Moderne afstandsbedieningen voor garagepoorten hebben een beveiligingsrolcode, die roteert en de geprogrammeerde codes elke keer je automatische poort opent verandert. Dit voorkomt da teen dief je codes steelt als je uitzendt vanuit je afstandsbediening.

Dubbelchecken – De deur aan de zijkant van je garage moet altijd gesloten zijn en dit moet dubbel gecheckt worden op het einde van elke dag. Zoals hiervoor vermeld, is de deur aan de zijkant van een garage vaak niet op slot, waardoor dieven gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot jouw eigendom. Voor meer informatie over Garagepoort Sloten, bezoek onze website – https://www.locksecure.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *