Heeft een entresolvloer een toegevoegde waarde voor je bedrijfspand?

Ben je op zoek naar meer kantoorruimte? Dan bieden entresolvloeren de juiste uitkomst! Deze zelfdragende staalconstructie wordt gebruikt om een laag toe te voegen aan de kantoorruimte. Deze toepassing maakt entresolvloeren geschikt voor extra ruimte, bijvoorbeeld voor opslag of meer magazijnruimte. De vloer kan in elke branche worden toegepast, zoals de aankleding van warenhuizen, stadions of showrooms. Door de vele mogelijkheden en toepassingen zijn entresolvloeren eenvoudig op maat aan te leveren. Op deze manier kan in elke kamer een extra verdieping worden gecreëerd zonder dat er renovatie of verplaatsing nodig is.

Waarom een entresolvloer?

Entresolvloeren worden steeds populairder om ruimte optimaal te benutten. De tussenlaag wordt vaak de systeemlaag of tussenlaag genoemd. Wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal meer ruimte willen creëren. Er zijn veel mogelijkheden om meer ruimte te creëren, maar een entresolvloer is de goedkoopste manier. In de meeste gevallen is de terugverdientijd minder dan 2 jaar. Gezien de keuzes daar, kan de prijs van de vloer variëren. Zo speelt het soort materiaal een belangrijke rol. Maar ook het draagvermogen en de kolomafstand hebben invloed op de prijzen. Wat men wel garanderen is een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een ander voordeel is de flexibiliteit van uitbreiding.

De entresolvloer kan op elk moment worden uitgebreid.
De vloeren vloeren worden vaak ontworpen, geproduceerd en geleverd door heel Nederland en Europa. Dit soort vloeren zijn door de jaren heen steeds meer gewild. Het is echter een klusje dat wel wat vakkennis vereist, dus denken aan specialisten is een verkeerde optie. Zij zorgen voor de juiste aansluiting van de hoofdbalk en kinderbalkconstructie en voor het aansluiten van bouten en moeren, zodat de vloer voldoet aan de kwaliteitseisen. De vloer heeft een hoog afwerkingsniveau, de vloer is eenvoudig te monteren en de vloer is leverbaar in alle RAL-kleuren. Vanwege verschillende toepassingen is het belangrijk om altijd de hele vloer te berekenen en te voldoen aan veiligheidseisen.

Meer weten? Klik hier.

Tot slot

Om dit soort vloeren te kunnen gebruiken, moeten ze aan veel technische eisen voldoen. Het draagvermogen ligt bijvoorbeeld tussen de 300 en 2.500 kg per vierkante meter. Hierdoor zijn vloeren van entresol geschikt voor lichte en zware beroepen. Daarnaast is de vloer zonder hoogteverlies voorzien van verlichting of sproeiers en heeft er minder verlichting nodig door lichtreflectie. Tot slot kunnen er diverse accessoires aan de entresolvloer worden toegevoegd, zoals leuningen, trappen, palletopstelpunten, randafwerking en kolombescherming.
We kunnen in ieder geval wel zeggen dat dit soort vloeren meerwaarde biedt aan ieder bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *