3 meest bekende bouwmerken

populaire bouwmerkenAls klusser heb je altijd een favoriet bouwwerk waar je aan vast blijft kleven. Het is voor veel klussers erg moeilijk om over te gaan op een ander merk. Dit komt vooral, omdat ze weten hoe het merk werkt en wat de mogelijkheden zijn. Kortom je bent vertrouwd met hetgeen wat je hebt en daar wil je graag bij blijven. Toch kan het soms beter zijn om over te stappen, want elk merk heeft zo zijn eigen karakter. Een budget merk kan als beginner een goede uitkomst zijn, maar wanneer meer ervaring wordt opgedaan is overstappen naar een wat professioneler merk zeker geen verkeerde keuze. Welke drie merken nou echt bekend zijn en goed voor de gemiddelde en professionele klusjes vind je in dit blogbericht.

Festool

Eén van de bekendste merken van dit moment die bijna wel bij elke klusser bekend is is ‘Festool’. Festool is een merk die zijn visie heeft gezet op een professionele uitstraling en een hoge kwaliteit. Iets waar je als klusser zeker niet omheen kunt, want aan een hoge kwaliteit voldoen ze zeker! Wel moet je voor deze kwaliteit flink betalen. Dat maakt het merk niet erg interessant voor beginners en de gemiddelde doe-het-zelvers. Voor bedrijven of ondernemers die zich bevinden in de bouwsector is dit een schone kans om te kiezen voor dit gereedschap.

Bosch

Het merk Bosch is eigenlijk bij iedereen wel bekend. Dat heeft voornamelijk te maken met de grote schaal aan branches waar ze zich in bevinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of de merknaam Bosch komt wel om de hoek kijken. Ook in de bouwsector zijn ze sterk aan de weg aan het timmeren. Niet alleen voor de doe-het-zelver hebben ze de Bosch groene variant, maar ook voor de professionals hebben ze een eigen lijn ontworpen. Deze machines vallen ook wel onder de Bosch blauw en beschikken over meer power en soms ook meerdere mogelijkheden.

Makita

Makita is t.o.v. Bosch wat prijziger, maar heeft daarbij een nog wat specifieker assortiment. Hiermee richten ze zich op meerdere bouwsituaties die zich voor kunnen doen. Toch is er zeker wel gereedschap, zoals: schuurmachines of accuboormachines die geschikt zijn voor de doe-het-zelf klusser. Wanneer je beschikt over dit merk hoef je je geen zorgen te maken dat de duurzaamheid of kwaliteit laag is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *